Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

Træfældning med fokus på sikkerhed

Hos Kloakmesteren i Odder tilbyder vi sikker og professionel træfældning af store som små træer og buske i Odder og i områderne omkring Beder og Malling. Vi har professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som eksempelvis hælder ind over hus eller udover el-ledninger og er til gene.

Ved træfældning tager vi hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet og benytter os af moderne klatreteknikker eller lift afhængigt af pladsen til rådighed og sikkerheden. Efter fældning af træ eller træbeskæring kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Få en god pris på træfældning

Ønsker du træfældning på din private grund, eller sidder du i en virksomhed eller hos det offentlige, kommer vi gerne og ser nærmere på din opgave og kan på baggrund af det give en konkret pris for fældning af træ.​

Hvad koster træfældning? Det kommer meget an på opgavens omfang og kompleksitet.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du altid kontakte os ved behov.

Vi er professionelle fagfolk, der har mange års erfaring med træfældning og altid har fokus på at udføre jobbet sikkert og med respekt for det omkringliggende miljø og eventuelt huse og bygninger.

Kontakt os for at høre mere om priser og ydelser

Vil du have et godt tilbud på træfældning? Så kontakt os endelig på telefon 21 42 60 22 eller skriv til bonde@kloakmesterenodder.dk. Har du ikke selv forstand på at fælde træer, skal vi nok hjælpe.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067