Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

​Kloakseparering udføres af autoriseret fagmand

Skal du have udført kloakseparering i Odder, Beder, Malling eller omegn? Så skal du bare tage kontakt til os hos Kloakmesteren i Odder. Vi udfører autoriseret kloakarbejde, og vi har mange års erfaring inden for blandt andet separering af kloak. Vi løser opgaver for både private boligejere og erhvervskunder, og vi kommer også gerne forbi dig for at undersøge mulighederne omkring din grund.

Adskillelse af spildevand og regnvand

Kloakseparering sikrer en adskillelse af regnvand og spildevand, så kloakkerne ikke bliver stoppet på grund af for store mængder vand. I takt med at klimaforandringerne tager til, oplever vi til stadighed større mængder nedbør i Danmark, og det er vores kloaksystem ikke bygget til.​

Derfor kan det være nødvendigt at adskille vandet, så spildevandet føres til renseanlægget, og regnvandet ledes tilbage til søer eller åer, eller det kan blive opsamlet i en regnvandsbeholder og bruges til f.eks. havevanding.

Kontakt os og hør mere om kloakseparering eller få en pris

Kunne du tænke dig at høre mere om kloakseparering og de fordele, det medfører, eller ønsker du at få en pris på, hvor meget det koster? Så skal du endelig bare tage kontakt til os. 

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til forholdene på din grund samt dine ønsker.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 42 60 22, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail bonde@kloakmesterenodder.dk, hvis det passer dig bedre. Så hører du fra os så hurtigt som muligt.​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067