Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

​Strømpeforing til renovering af defekte kloakker

​Hos Kloakmesteren i Odder nær blandt andet, Malling og Beder har vi specialiseret os i forskellige former for strømpeforing af kloakker, faldstammer, afløbsinstallationer og stikledninger. Strømpeforing er en særlig teknik, som vi benytter til kloakrenovering.

Hvad er strømpeforing og kan det betale sig?

​Tidligere kunne det være forbundet med ubehageligt gravearbejde, opbrydning af murværk og større omkostninger, hvis noget af kloakrøret gik i stykker. 

Vi er i stand til at renovere kloakrør og kloakledninger ved at lave en strømpeforing af kloakken, eller inde i en defekt faldstamme. Det sker ved, at vi trækker en særlig filt- eller glasfiberslange i røret, så det bliver som nyt.

Vi kan benytte strømpeforing til både mindre afløb og større kloakker. Vi starter oftest med en TV-inspektion, til at finde fejlen på røret, hvorefter vi udfører reparationen med en strømpeforing af faldstammen eller kloakledningen.

​Prisen på strømpeforing af kloak er meget billigere, end at opgrave kloakken og anlægge nye kloaksystemer. Med strømpeforing bliver din kloak tæt igen, og holder lige så godt, som en ny kloak.

​Derudover kan vi også tilbyde andre former for kloakarbejde, herunder reparation, vedligeholdelse og eftersyn af hele kloakinstallationen.

Vi laver gerne et eftersyn og kommer med et tilbud på strømpeforing hos dig, hvad enten du er privat boligejer, eller repræsenterer en virksomhed, offentlig institution eller boligforening.

 

​Få et tilbud på eftersyn og kloakrenovering

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til reparation af faldstammer, afløbsinstallationer og kloakledninger, eller anden form for kloakrenovering. 

Samtidig kan vi gennemgå fordelene ved en reparation med strømpeforing, hvis du er usikker på metoden.

Du kan kontakte os telefonisk på 21 42 60 22 for at aftale nærmere omkring et eventuelt kloak eftersyn, eller for at få svar på dine spørgsmål. Du kan også skrive til os på bonde@kloakmesterenodder.dk.

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067