Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

​Kloakspuling og industrispuling

Har du problemer med kloakken?

Så kan det være en god ide at få den spulet igennem. Hos Kloakmesteren i Odder tilbyder vi professionel kloakspuling til konkurrencedygtige priser for private boligejere og virksomheder i Odder, Malling, Beder og andre omkringliggende områder.

Uanset om du har en stor eller en mindre opgave til os, så står vi altid klar til at rykke ud – det gælder også ved akutte problemer.

Industrispuling af varmevekslere og tanke

For industrivirksomheder kan vi tilbyde industrispuling, hvor vi fjerner belægninger og aflejringer effektivt fra kedler, varmevekslere og tanke uden brug af kemikalier. I stedet for udfører vi vores industrispuling med et effektivt højtryksanlæg, der er blandt de bedste på markedet. 

Få en fast serviceaftale og opnå store besparelser

Vi tilbyder blandt andet en attraktiv serviceaftale, hvor du har mulighed for at spare rigtig mange penge på både industri- og kloakspuling. Med en serviceaftale hos os får du foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn samt løbende vedligeholdelse til en ganske fordelagtig pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på industri- og kloakspuling

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på enten industri- eller kloakspuling. Du er også meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores serviceaftale.

Du skal bare ringe til os på telefon 21 42 60 22, men du kan også skrive til vores e-mail bonde@kloakmesterenodder.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067