Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

​Etablering af et omfangsdræn til afledning af regnvand

Har du fugt eller svamp i din kælder, eller er din grund i særlig risiko for oversvømmelser ved store mængder regn? Så kan etableringen af et omfangsdræn være den helt rigtige løsning for dig.

Hos Kloakmesteren i Odder har vi mange års erfaring med etablering af omfangsdræn, som vi udfører for både private boligejere og forskellige former for erhverv i blandt andet Malling, Beder, Odder og andre omkringliggende områder.

Hvad er et omfangsdræn, og hvordan fungerer det?

Et omfangsdræn er et system bestående af nedgravede rør, som har til formål at lede vandet væk fra dit hus eller din bygning. Vandet bliver med et omfangsdræn ledt hen til det nærmeste afløbssystem.

Hvad koster omfangsdræn?

Det er meget forskelligt, hvor meget det koster at få etableret et omfangsdræn. Vores priser afhænger blandt andet af, hvordan forholdene er på din grund.​

Vi kommer derfor gerne ud forbi dig til en uforpligtende bestigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et tilbud til dig.

Kontakt os og få den rette løsning til den rette pris

Der kan være andre løsninger for at afhjælpe dine problemer med fugt eller svamp i kælderen, ligesom der kan være andre løsninger for at forhindre, at vandet samler sig på din grund ved store mængder nedbør.

Vi kommer gerne ud til dig til en besigtigelse af din grund, hvor vi vurdere forholdene og årsagerne til dine udfordringer, og på baggrund heraf rådgiver vi dig til, om etableringen af et omfangsdræn vil være den rette løsning for dig.

Uanset hvilken løsning vi kommer frem til, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale. Ring og hør nærmere på telefon 21 42 60 22 eller skriv til e-mail bonde@kloakmesterenodder.dk.​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067