Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

​Rensning af kloak for private og erhverv

Er din kloak stoppet til, og kan et almindeligt rensebånd ikke afhjælpe forstoppelsen? Så kontakt os hos Kloakmesteren i Odder.

Der er rigtig mange ting, der kan sætte sig fast i kloakken og forårsage forstoppelse i afløbene. Derfor er det en rigtig god ide at få foretaget en grundig rensning af kloak, og som husejer er det faktisk din pligt at sørge for at rense og vedligeholde kloakrørene på grunden.

Hos Kloakmesteren i Odder har vi mange års erfaring med kloakarbejde, og vi tilbyder blandt andet professionel og autoriseret rensning af kloak til fordelagtige priser for private såvel som erhvervskunder i Odder, Malling, Beder og omegn. Skal vi også rense din kloak? Vi kan foretage en effektiv rensning med en højtryksrenser, og vi har mulighed for at rykke akut ud.

Få en fast aftale på kloakrensning

At rense og vedligeholde kloakken er noget, som mange husejere glemmer, og de handler som regel først den dag, de står og har brug for akut hjælp, fordi kloakken er stoppet til.​

Ønsker du at undgå dette scenarie og samtidig sikre dig, at kloakken altid er renset og velfungerende, så kan du med fordel tegne en fast serviceaftale på kloakrensning hos os.

Det betyder, at vi kommer forbi din adresse og foretager en rensning af kloak regelmæssigt, og på den måde kan du på sigt spare mange penge samt være velvidende om, at din kloak altid fungerer, som den skal.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rensning af kloak

Har du akut brug for kloakrensning, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en serviceaftale hos os? 

Så ring til os på telefon 21 42 60 22 eller skriv til vores e-mail bonde@kloakmesterenodder.dk allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig!​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067