Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

Rottebekæmpelse med effektiv rottespærre

Søger du en kompetent kloakmester til rottebekæmpelse i Odder, i nærheden af blandt andet Beder og Malling, er vi hos Kloakmesteren i Odder en erfaren rottespærremontør. Har du problemer med rotter på din ejendom, kan du få professionel hjælp til montering af en rottespærre, således at rotter bekæmpes effektivt.

Vi kan montere en rottespærre i din brønd og placere den således, at rotterne kan komme ud af huset, men ikke kan komme ind i huset igen. Rotter kan fjernes på mange forskellige måder, men det nemmeste er at få en erfaren montør til at montere en rottespærre med henblik på rottebekæmpelse.

Grundig rottebekæmpelse i alle typer boliger

​Myndighederne får over 100.000 anmeldelser om rotter hvert år, og det er stadig en stigende udfordring. Rotter kan give anledning til en hel række forskellige problemer såsom brud i kloakledningerne, ubehagelig lugt fra døde rotter i huset, sundhedsproblemer og måske ligefrem gnavemærker i toiletsæderne.

Vores fornemmeste opgave består i grundig rottebekæmpelse med en rottespærre, således, at du helt bliver dem kvit.

​Rottespærren er en form for spjæld eller klap, der placeres i brønden, og som forhindrer rotter fra det offentlige kloaksystem i at komme ind i din stikledning. Den forhindrer derimod ikke rotterne i at komme ud i det offentlige kloaksystem. Det er forskelligt, hvorvidt der er behov for yderligere tiltag end en rottespærre ved rotteangreb, men du får naturligvis råd og vejledning af din rottespærremontør, hvad angår rottebekæmpelse.

Kontakt os for effektiv bekæmpelse af rotter

Har du problemer med rotter, tilbyder vi effektiv og grundig rottebekæmpelse, så du kan slippe af med skadedyrene. Kontakt os ganske uforpligtende for at høre, hvad vi kan gøre for dig samt få et tilbud på din opgave.

Kontakt os på telefon 21 42 60 22, eller skriv til bonde@kloakmesterenodder.dk.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067