Facebook:

Udfører alt fra kloakarbejde til snerydning​

​​ Kommer til dig ved akutte problemer​

Grundig rottebekæmpelse i alle boligtyper​

​TV-inspektion ved mistanke om brud og forstoppelse

​Hos Kloakmesteren i Odder nær blandt andet Beder og Malling, udfører vi gerne en TV-inspektion i dine kloakrør. TV-inspektion er fordelagtig ved mistanke om brud eller forstoppelse, men den kan også benyttes i forbindelse med køb og salg af ejendommen.

Undgå større opgravninger med en TV-inspektion

​Vi kan let og effektivt inspicere dine kloakledninger og lokalisere eventuelle brud og utætheder. Det sker ved at sende et videokamera, der har forbindelse til vores inspektionsvogn, ind i rørsystemet. En TV-inspektion går normalt forud for en reparation, men i mange tilfælde kan TV-udstyret også bruges til at fjernstyre reparationen, så du slipper for en større opgravning af kloakken eller rørsystemet på din grund.

Du kan benytte TV-inspektion som en ekstra sikkerhed, når du vil købe hus, men du kan også bruge den, hvis du har rotteproblemer. Det mest almindelige er ved mistanke om brud, forstoppelser og utætheder. Det kan være rødderne fra træer, som er trængt ind, det kan være et rør, som er kollapset på grund af slitage, eller det kan være en utæthed, som er opstået på grund af jordforskydninger.

Kontakt os for at få et tilbud på inspektion af kloakken

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion. Du kan også ringe til os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt. Du kan ringe til os på telefon 21 42 60 22 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på bonde@kloakmesterenodder.dk.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kloakmesteren i Odder ApS

CVR: 26113067